Učenica Jana Marinović treća na turniru u golfu održanom na Floridi

Jana Marinović, mlada srpska golferka i učenica Kembridž programa Savremene gimnazije, postigla je sjajan uspeh i osvojila treće mesto na Junior Honda klasiku, jednom od najprestižnijih golf turnira na svetu.

Čestitamo Jani i želimo joj još mnogo učešća na svetski priznatim takmičenjima, pregršt medalja i još veće uspehe u 2017. godini. Sudeći po blistavom početku na Floridi, kakav je imala već u prvim danima nove godine, sigurni smo da će nastaviti ovim stopama i u mesecima koji su pred njom.

Golf takmičenje

Početak godine koji obećava

Kao juniorska reprezentativka i članica golf kluba „Sava“, Jana se u jakoj konkurenciji od 12 devojčica uzrasta od 14 i 15 godina izborila za sjajan rezultat, postigavši samo jedan poen manje od pobednice.

Uspeh na takmičenju koje je održano na Floridi, na terenima Nacionalnog PGA golf kluba „Fazio”, nagoveštava brojne uspehe koji tek slede talentovanoj golferki.

Pomoć i razumevanje u školi kao vetar u leđa

U Savremenoj gimnaziji svesrdno podržavamo talentovane mlade sportiste, zbog čega se, pored zajedničkog radovanja njihovim uspesima, profesori i zaposleni trude da učenicima pruže razumevanje i svu moguću podršku kako bi njihovi rezultati iz dana u dan bili sve bolji.

Baš kao što se vidi i na Janinom primeru, posvećenost i trud uvek budu nagrađeni.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.