Učenik Nikola Milosavljević briljirao na priznatim muzičkim takmičenjima

Učenik Savremene gimnazije Nikola Milosavljević pokazao je još jednom svoj muzički dar postigavši izuzetne rezultate na takmičenjima koja su održana u prethodnom periodu. Talentovani gitarista je na Memorijalu Dušan Protiću Beogradu osvojio dve prve nagrade – u solo i kamernoj konkurenciji, a uspešan je bio i na međunarodnom bijenalu u Leskovcu, gde je osvojio drugu nagradu za solo nastup.

I na bini i u školi, na opšte zadovoljstvo

U Nikolinom muziciranju publika uživa kako u prestižnim dvoranama širom Srbije, tako i u samoj Savremenoj.

Pored učenika, u redove poštovalaca i ljubitelja njegovih neformalnih nastupa spadaju i profesori Savremene gimnazije.

Zalaganje: recept za uspeh na različitim poljima

Naravno, do nagrada kakve osvaja Nikola Milosavljević ne dolazi se lako, a kolika je njegova posvećenost govori i činjenica da, paralelno sa Savremenom gimnazijom, pohađa i muzičku školu, i u obe škole postiže izvrsne akademske rezultate.

Čestitamo našem talentovanom muzičaru na osvojenim nagradama. Navijamo za njega i želimo mu da i dalje postiže ovakve uspehe!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.