Nikola Milosavljević blistao na još jednom gitarskom takmičenju

Na Međunarodnom festivalu gitare „Naissus Guitar Festival”, koji je održan u Nišu od 18. do 20. maja, savremeni gimnazijalac Nikola Milosavljević nagrađen je u kategorijama solo nastupa i kamernih sastava.

Nagrade i prestižna titula za savremenog gitaristu

Savremeni gimnazijalac je ostavio sjajan utisak na internacionalni žiri i maestralnim nastupima zaslužio prvu nagradu i prestižnu titulu laureata u kategoriji kamernih sastava. Nikola je imao izuzetno uspešan solo nastup za koji ga je žiri nagradio visokim drugim mestom, a publika ni ovoga puta nije ostala ravnodušna na njegovu energiju i talenat.

Čestitamo Nikoli na nagradama i dobijenim pohvalama i ponosni smo što Savremena gimnazija ima ovako uspešnog učenika koji će, sigurni smo, nastaviti da niže ovakva postignuća i u budućnosti!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.