Savremeni gimnazijalci u hotelu Hyatt otkrili sve tajne hotelijerstva

Učenici Kembridž programa Savremene gimnazije koji su zainteresovani za studije hotelijerstva i kulinarstva u petak, 2. juna, posetili su Hyatt Regency Beograd, luksuzni hotel od pet zvezdica, i saznali u čemu je tajna njegovog uspeha u Srbiji, ali i širom sveta.

Poznati lanac hotela širom planete

Hyatt Regency Beograd je jedan u nizu hotela koji su, osim na Novom Beogradu, pozicionirani i u Njujorku, Vašingtonu, Čikagu, Dubaiju, Sao Paulu, Šangaju i mnogim drugim metropolama širom sveta.

U Srbiji ovaj hotel svojim gostima nudi vrhunsku uslugu, a njegov ambijent reflektuje udobnost urbanog načina života i raskoš, koja u kombinaciji sa besprekornom uslugom boravak u njemu pretvara u stvarno drugačiji doživljaj.

Učenje od najboljih

Savremeni gimnazijalci već od prve godine gimnazijskog obrazovanja razmišljaju o koracima koji će odrediti njihovu buduću karijeru.

Kako je za mnoge od njih hotelijerski menadžment jedan od najvećih izazova, Savremena gimnazija im je omogućila da iz prve ruke od majstora svog zanata saznaju tajne i zanimljivosti ove profesije. U jednom od najlepših i najuspešnijih hotela u Beogradu, oni su obišli sve departmane i otkrili koje su to veštine koje obezbeđuju da jedan veliki i čuveni hotel godinama uspešno posluje.

Kroz razgovor sa osobljem i menadžerima, savremeni gimnazijalci su shvatili šta je to što će im jednog dana pomoći da postanu vrhunski i uspešni profesionalci u ovom poslu, dok su učenici zainteresovani za kulinarstvo uživali u društvu šefa kuhinje Danuške Kumare, od koga su čuli mnoge savete zlata vredne.

Ljubazno i profesionalno osoblje je prepoznalo želju i potencijal savremenih gimnazijalaca, koji su napustili hotel uz brojne pozive da svoju praksu jednog dana ostvare možda baš na tom mestu.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.