Zlatni trofej Beograda za kik-bokserku Natašu Katić

Savremena kik-bokserka Nataša Katić osvojila je zlatnu medalju na takmičenju Trofej Beograda”, koje je održano 10. juna u Sportskom centru „Radnički” na Vračaru.

Zasluženo mesto na pobedničkom postolju

Takmičenje Trofej Beograda” okupilo je kik-boksere iz cele Srbije, a Nataša je zauzela prvo mesto u kategoriji kadetkinja do 55 kilograma. Jaka konkurencija talentovanih mladih boraca bila je motiv za savremenu gimnazijalku da odličnom tehnikom, zavidnom brzinom i snagom volje dođe do najsjajnijeg odličja.

Od predviđena dva meča, Nataša je odigrala samo jedan jer je njena protivnica u polufinalu iznenadno predala meč. To je savremenoj kik-bokserki dalo priliku da svu snagu i koncentraciju usmeri na finalni meč.

Da se do ovakvih uspeha ne dolazi lako govori i činjenica da se Nataša za takmičenje predano pripremala svakog dana i napornim treninzima došla do željene kondicije i uvežbanosti. S obzirom na to koliko voli kik-boks, pripreme joj nisu teško pale, a nagrada za ljubav i požrtvovanost neizostavno je morala da dođe.

Čestitamo Nataši na sjajnom borilačkom uspehu i želimo joj još ovakvih medalja i pobedničkih postolja!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.