Veliki novogodišnji turnir u bilijaru i medalje za najbolje

Savremeni gimnazijalci dočekali su novogodišnje praznike u vedrom takmičarskom raspoloženju. Za njih je u prostorijama Savremene gimnazije organizovan prvi veliki novogodišnji turnir u bilijaru, sa kojeg su kao pobednici izašli učenici Aleksa Rakićević i Bogdan Veličković.

Igranje bilijara

Trofej za pobednike

Predah od učenja savremeni gimnazijalci često pronalaze igrajući bilijar u prostorijama svoje škole, a na velikom turniru organizovanom povodom kraja 2017, imali su mogućnost da pokažu koliko su se tokom prvog polugodišta uvežbali u ovoj igri. Oni su odmerili snage i, takmičeći se u parovima, dokazali svoje umeće i veštine.

Konkurencija je bila veoma jaka. Ipak, konačnu pobedu su nakon napetog finala i dobre partije odneli savremeni trećaci Aleksa Rakićević i Bogdan Veličković.

Turnir

Dobro su se pokazali i Mihailo Krupniković i Pavle Stanić, koji su odličnom igrom došli do finala. Tada je Pavla zamenio Andrej Orlić, koji je pomogao da se ova trojka okiti srebrom.

U borbi za treće mesto pobedili su odlični Dragutin Mitrić i Ognjen Brozović.

Pobednici su dobili trofej i medalje, koje će ih podsećati na ovaj uspeh, nezaboravnu zabavu i druženje, a Savremena gimnazija će nastaviti da neguje ovu novogodišnju tradiciju.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.