Fenomenalna novogodišnja žurka savremenih gimnazijalaca

Učenici Savremene gimnazije i International School Savremene su u petak, 29. decembra, u „Klubu DOB” Doma omladine Beograda nezaboravnom žurkom proslavili kraj uspešne godine i u dobrom raspoloženju, uz pesmu i zabavu, poželeli dobrodošlicu novoj 2018. godini.

Ispraćaj 2017. uz zvuke Gimnazijalaca

Školski život savremenih gimnazijalaca ne odvija se samo u učionicama, a to je dokazala i novogodišnja žurka, koja je bila organizovana baš po njihovom ukusu, jer su muzički repertoar sami kreirali. Učenici su uživali u muzici, plesu i nezaboravnom provodu.

Žurka za Novu godinu i karaoke

Savremene gimnazijalce je zabavljao DJ, ali i njihov omiljeni muzički sastav – Gimnazijalci.

Školski bend je svojim nastupom napravio sjajnu atmosferu, a talentovani gimnazijalci su imali priliku da se nađu na sceni i da na takmičenju u karaokama pokažu svoje pevačko umeće i šarm. Najbolji su dobili nagrade, ali i gromoglasne aplauze drugara.

Gimnazijalci

Specijalan gost iznenađenja na savremenoj žurki bio je glumac Srđan Ivanović, koji je savremenim učenicima poznat po ulozi koju tumači u filmu „Sve je za ljude”, ali i ulogama u poznatim srpskim serijama „Naša mala klinika”, „Ljubav, navika, panika” i drugim.

Gost iznenađenja

„Klub DOB” je te večeri bio ispunjen muzikom, plesom i prazničnim raspoloženjem, uz koje su savremeni gimnazijalci ispratili 2017. godinu. Ne sumnjamo da će 2018. biti još bolja!

Pogledajte više fotografija u našoj galeriji.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.