Savremeni kik-bokser Luka Lazetić kadetski prvak Beograda

Savremeni gimnazijalac Luka Lazetić je u nedelju, 20. maja, izvojevao zaslužene pobede i postao prvak Beograda u kik-boksu u kategoriji kadeta do 71 kg.

Odlične tehnike i uvežbanost – siguran put do medalje

Na Prvenstvu Beograda u kik-boksu, koje je održano u Hali sportova „Ranko Žeravica”, susreli su se brojni talentovani pioniri, kadeti, juniori i seniori, koji su odmerili svoje snage u low kick i kick light disciplinama. Luka je odličnim tehnikama, uvežbanošću i dobrom taktikom uspeo da nadmaši svoje protivnike i domogne se najvišeg mesta.

Čestitamo Luki na ovom velikom uspehu i želimo mu još mnogo dobrih mečeva koji će ga, sigurni smo, ponovo odvesti na pobedničko postolje!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.