Još jedna zajednička Halloween žurka učenika i profesora

U sredu, 31. oktobra, učenici i profesori Savremene gimnazije i International School Savremene obeležili su Noć veštica u prostorijama Savremene gimnazije u Masarikovoj 5.

„Najstrašnija” noć obeležena maskenbalom

Prostor Savremene gimnazije, zahvaljujući učenicima i njihovim profesorima, ukrašen je motivima „najstrašnijeg” dana u godini. Strpljivo izrađeni detalji doprineli su atmosferi te je sve bilo spremno za halloween maske i kostime učenika i njihovih profesora, koji su „oživeli” razne veštice, vampire, mitska bića i druge strašne likove iz filmova i knjiga.

Dok je školski bend Savremene gimnazije zabavljao prisutne, služila se posebna Halloween torta i razmenjivali su se utisci o maskama koje su dugo pripremane za ovu noć.

Nagrađene najoriginalnije maske

Zbog izuzetno jake konkurencije, izbor najbolje maske nije bio lak. Ipak, najstrašnije maske za Halloween veče su imali učenici Y11 Zoja Žegarac i Uroš Jež i učenica I-1 Tara Adaktar.

Izabrani učenici nagrađeni su vaučerom za Escape Room, gde će se zajedno zabaviti.

Maske profesora takođe su bile originalne te su privukle brojne osmehe učenika, koji su navikli da profesore viđaju u uniformama.

Kako su izgledale maske i ko je bio najoriginalniji i najstrašniji pogledajte u galeriji. 

Tradicionalno je obeležena još jedna Noć veštica i već se radujemo narednoj, kao i novim kreativnim maskama!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.