Ukrašavanje škole i novogodišnje čarolije u Savremenoj

Dok nam se približava Nova godina i odlazak na prvi deo zimskog raspusta, vredni učenici Savremene gimnazije ukrašavaju školu i raduju se zimskim čarolijama. Novogodišnji duh i sjajna energija gimnazijalaca osećaju se na svakom koraku, a praznična atmosfera iz dana u dan osvaja prostorije škole.

Novogodišnji ukrasi, Sneško Belić i divne dekoracije 

Pored izrade lampiona, Sneška Belića, oslikavanja balona i ukrašavanja jelki, učenici su pripremili magnete, držače za fotografije, oslikali su tegle, pripremili sapune i sveće za humanitarni bazar, koji će se održati poslednjeg radnog i nastavnog dana u ovoj godini.

Više fotografija sa novogodišnjeg dekorisanje Savremene gimnazija pogledajte OVDE.

Mi smo spremni za novogodišnju čaroliju, a vi?

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.