Upoznajte Jovana Slijepčevića – profesionalnog tenisera i odličnog učenika

Jovan Slijepčević je učenik III razreda Savremene gimnazije. Profesionalno se bavi tenisom i trenira svakodnevno, ali uspešno izvršava sve školske obaveze i odličan je učenik. Tokom ove godine, zahvaljujući trudu i upornosti, Jovan je postigao sjajne rezultate.

Odlični rezultati u obe kategorije

Jovan je ove godine osvojio treće mesto u seniorskoj konkurenciji na prvenstvu u Beogradu, a isti uspeh u juniorskoj konkurenciji postigao je na memorijalnom turniru „Anastasija – Beba Stajić”. Poslednji uspeh ove sezone koji je Jovan ostvario jeste drugo mesto u juniorskoj konkurenciji prvenstva u Beogradu.

Visoke ambicije savremenog tenisera

Zbog sjajnih uspeha i rastućih ambicija, savremeni gimnazijalac spreman je na sledeći korak. O svojim planovima Jovan je rekao:

Plan mi je da sledeće godine počnem da se takmičim na ATP turnirima i nadam se da ću u seniorskoj konkurenciji ostvariti dobre rezultate. Verujem da neće biti lako, ali trudiću se da dam svoj maksimum.

Jovanu čestitamo i želimo mu mnogo uspeha u daljem takmičenju!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.