Novogodišnji humanitarni bazar u Savremenoj

Danas je u Savremenoj gimnaziji održan novogodišnji humanitarni bazar. Na štandovima su se našle rukotvorine koje su učenici, zajedno sa profesorima, vredno pripremali u proteklih mesec dana. 

Najveće interesovanje je bilo za magnete, ali ništa manje nije bilo ni za: sveće, sapune, držače za fotografije, čestitke, ukrašene staklene proizvode, označivače stranica i slatke proizvode poput plazma kuglica, voćne torte sa piškotama, medenjaka i božićnog kolača.

Ukusna ponuda na novogodišnjim štandovima

Da Humanitarni prodajni bazar bude i sladak, pobrinuli su se vredni učenici Savremene, koji su sa svojim odeljenjskim starešinama pripremili ukusne kolače, ukrasili ih u skladu sa novogodišnjim motivima i pozvali roditelje da zajedno prodaju slatkiše u humanitarne svrhe.

Dan društvenih igara i sjajna zabava

Uporedo sa bazarom, gimnazijalci su svoje vešine isprobali i u raznim društvenim igrama – bilijaru, basketu i stonom tenisu. Uz zvuke muzike i raspevane i vesele učenike, sakupljene su 32.000 dinara, koje će Učenički parlament uplatiti u humanitarne svrhe po povratku sa raspusta.

Ako je suditi po danu, pred nama je vesela i uspešna nova, 2020. godina. Veliko bravo za plemenite gimnazijalce!

Više fotografija sa humanitarnog bazara pogledajte OVDE.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.