Rezultati opštinskog takmičenja u poznavanju opšte i nacionalne istorije

Učenici Savremene gimnazije učestvovali su 23. februara na opštinskom takmičenju u poznavanju opšte i nacionalne istorije. Takmičenje je održano u prostorijama škole, a savremeni gimnazijalci ostvarili su dobre rezultate.

Natpis za takmičenje iz istorije

Zapaženi rezultati savremenih gimnazijalaca

Učenici Savremene gimnazije pokazali su zavidno poznavanje opšte i nacionalne istorije, a nekoliko učenika plasiralo se i na viši nivo takmičenja. Učenik drugog razreda Minja Ćirić zauzeo je treće mesto sa osvojena 32 boda, dok je učenica trećeg razreda Katarina Vučićević takođe zauzela treće mesto sa 33 boda.

Tabele sa rezultatima možete preuzeti na sledećim linkovima:

Savremena gimnazija čestita svima na učešću i pokazanom znanju.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.