Fenomenalan onlajn-nastup benda Savremene gimnazije #ostanikodkuće

Učenici Savremene gimnazije, zajedno sa profesorom Urošem Krstovićem, u okviru muzičke sekcije snimili su obradu čuvene Viktorijine pesme „Samo teraj ti po svome”. Aleksa Stanilović, Ivana Babić, Teodora Pavlov, Pavle Đorđevića i Stefan Krstić iskoristili su pauzu između onlajn-predavanja da se sjajno zabave i prikažu deo svog raskošnog talenta. 

Muzička sekcija Savremene godinama nastupa na domaćoj i međunarodnoj sceni

Savremeni gimnazijalci su tokom aktuelne školske godine godine spremali izvođenje ove pesme, ali je zbog novonastale situacije nastalo sjajno onlajn-izvođenje. Fantastičan nastup muzičke sekcije i dela benda Savremene gimnazije tokom vanrednog stanja pokazao je još jednom njihovu ljubav prema muzici i obradovao ne samo njihove školske drugare već i sve ljubitelje muzike. 

Inače, bend Savremene gimnazije iza sebe ima nastupe na domaćim i stranim festivalima, koncertima i mjuziklima.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.