Svečana dodela diploma za učenike Savremene

Maturanti Savremene gimnazije su u petak, 19. juna, prisustvovali svečanoj dodeli diploma u restoranu „Jezero” na Adi Ciganliji. Manifestacija je počela u 19 časova, a događaj su upriličile brojne zvanice, gosti i direktori drugih obrazovnih ustanova u sklopu LINKgroup asocijacije.

Savremeni gimnazijalci su uživali u divnoj atmosferi, uz prezentaciju individualnih i kolektivnih dostignuća, u lepim trenucima i inspirativnim prilozima. 

Nova generacija uspešnih savremenih maturanata

I ove godine savremeni gimnazijalci su na prigodan način obeležili dodelu diploma. U togama, nasmejani i sjajno raspoloženi, učenici su obeležili četvorogodišnje školovanje u Savremenoj na stvarno drugačiji način.

Obraćanjem direktorke Savremene, Milke Keser, upriličena je dobrodošlica učenicima i gostima, a posebno mesto u programu zauzeli su najbolji savremeni gimnazijalci i đak generacije – Nikola Milosavljević. 

Zahvaljujemo svima koji su svečanost upotpunili svojim dolaskom, a nova generacija maturanata uglas poručuje: „Uz Savremenu smo odrasli i rado ćemo se sećati svega.” 

Svim maturantima želimo puno uspeha u daljim akademskim i profesionalnim koracima!

Više fotografija u galeriji ispod:

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.