Svečano obeležen završetak školovanja nove generacije

Nova generacija savremenih maturanata uspešno je završila svoje školovanje u Savremenoj gimnaziji, koje je u junu svečano obeleženo maturskim balom i ceremonijom dodele diploma. Tokom četiri godine školovanja i druženja nastale su nezaboravne uspomene i neraskidiva prijateljstva, koja su krunisana lepom proslavom maturske večeri.

Maturanti obeležili završetak školovanja u hotelu „Hilton”

Savremeni maturanti su 22. juna proslavili završetak svog školovanja svečanim maturskim balom, koji je upriličen u hotelu „Hilton”. Bilo je to veče za pamćenje. Uz svečanu večeru i sjajnu atmosferu, za koju se pobrinuo „Paparazzo bend”, dobar provod bio je zagarantovan.

Gimnazijalci su se uz zabavu i osmehe podsetili svih lepih zajedničkih trenutaka i obeležili ovu za njih posebnu noć. Učenici i profesori su zajedno poručili da su izuzetno ponosni, zadovoljni i pomalo tužni što je savremenoj avanturi i druženju došao kraj.

Čestitamo svim maturantima Savremene gimnazije i želimo im puno sreće u novim akademskim i profesionalnim podvizima.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.