Još jedan veliki uspeh savremenog gimnazijalca Viktora Šušića

Mladi i talentovani učenik Savremene gimnazije Viktor Šušić već nas je mnogo puta obradovao svojim sportskim uspesima.

Viktor se od malih nogu bavi sportom i oprobao se u vaterpolu, fudbalu, karateu, džudou, hokeju na ledu, kao i u plivanju, ali ga je veslanje izuzetno zainteresovalo već na prvi pogled. Dolaskom u Veslački klub Partizan uverio se da je ovaj sport, karakterističan po svom timskom duhu, pravi izbor za njega, a zahvaljujući svom talentu, istrajnosti i fizičkim predispozicijama, brzo je postao veoma uspešan u njemu.

Viktor sigurno vesla ka uspehu

Ovog puta, zahvaljujući predanom radu i treninzima, ali i velikoj podršci, Viktor je uspešno zaveslao i obrazovnim vodama. Viktor je, naime, odlučio da se pripremi za nastavak školovanja u Americi, u čemu su mu nesebično pomogli i profesori u Savremenoj gimnaziji, koji su mu, uz roditelje, trenera i prijatelje, bili velika podrška. Savremena gimnazija, prema rečima Viktorovog tate Vuka, bila je podsticajno okruženje u kome je on mnogo napredovao, istovremeno se baveći sportom koji mu je sada omogućio potpuno drugačiju budućnost, s obzirom na to da je aplicirao i dobio stipendiju za upis u četvrtu godinu prestižne srednje škole u Americi, Kent School.

Viktor sigurno vesla ka uspehu, a njegov sledeći cilj je upis na čuveni Univerzitet Jejl.

Želimo Viktoru mnogo uspeha u daljem školovanju i sportskoj karijeri.

Više o Viktoru, ali i njegovim utiscima o Savremenoj gimnaziji možete saznati u videu. 

 

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.