Veliki uspeh savremenih gimnazijalaca na gradskom takmičenju u plivanju!

U četvrtak, 18. februara 2021. godine, održano je gradsko takmičenje u plivanju, u kome su učesnici bili i savremeni gimnazijalci. Takmičenje je održano na bazenu u Sportskom centru „Milan – Gale Muškatirović”.

Tim Savremene gimnazije činili su Isidora Dimkić iz III-1, Lara Veselinović iz I-6 i Andrej Perezić iz II-5.

Isidora je plivala stilom kraul i osvojila prvo mesto u gradu, čime se kvalifikovala za državno prvenstvo koje će biti održano u narednom periodu.

Ni Lara i Andrej nisu prošli nezapaženo. Plivali su slobodnim stilom i osvojili 5, odnosno 7. mesto u gradu.

Čestitamo našim savremenim gimnazijalcima na izuzetnom uspehu, a Isidori želimo mnogo uspeha na predstojećem državnom takmičenju!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.