Nađa Pevac osvojila prvo mesto na međunarodnoj manifestaciji

Učenici Savremene gimnazije učestvovali su na likovnom konkursu „Šta je to u stvari mozak?”, koji je raspisala Studentska sekcija Društva za neuronauke povodom obeležavanja 10. međunarodne manifestacije Nedelja svesti o mozgu.

Savremeni gimnazijalci su kreativno odgovorili na temu „Mozak i savremeni čovek” i svojim umetničkim izrazom doprineli ovom događaju.

Naša učenica Nađa Pevac osvojila je prvo mesto na ovogodišnjem konkursu, a svoj talenat su predstavili i učenici Stefan Milivojević i Uroš Tirnanić, koji su kreirali ilustracije u okviru školske likovne sekcije kod profesorke likovne kulture Ivane Gajić.

Čestitamo našoj Nađi na velikom uspehu i pohvaljujemo učesnike konkursa!

Pogledajte divne radove čiji su autori naši đaci i uverite se i sami u njihove umetničke talente.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.