Isidora Dimkić pobedila na državnom školskom takmičenju u plivanju!

U sredu, 7. aprila 2021. godine, održano je državno školsko takmičenje u plivanju. Na bazenima „Milan – Gale Muškatirović” u Beogradu učenici srednjih škola su se takmičili u četiri plivačke discipline.

Savremena gimnazijalka Isidora Dimkić, koja je bila prva na gradskom takmičenju, i ovog puta je pokazala neverovatnu brzinu! Takmičila se u disciplini 100 metara kraul i osvojila prvo mesto u državi, sa rezultatom 1:00:20!

Ponosni smo na našu Isidoru i sigurni smo da će nastaviti da postiže izvanredne rezultate i na narednim takmičenjima.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.