Matursko veče treće generacije savremenih maturanata

Četvrta generacija savremenih maturanata svečano je 22. juna obeležila završetak svog školovanja u hotelu „Hilton”, gde je upriličeno matursko veče za pamćenje.

Matursko veče predstavlja krunu školovanja svake generacije. Nova generacija savremenih maturanata podsetila se, u atmosferi ispunjenoj uzbuđenjem, ponosom i radošću, nezaboravnih iskustava i najlepših trenutaka koji su obeležili četiri godine u Savremenoj gimnaziji zajedno sa svojim porodicama i profesorima.

Tokom večeri je održan i izbor za mis, mistera i najbolji plesni par, a posebno oduševljenje izazvao je nastup benda savremenih gimnazijalaca.

Savremeni maturanti ponos roditelja i profesora

Matursko veče bilo je ispunjeno smehom, radošću i ponosom savremenih profesora svim onim što su maturanti postigli tokom školovanja.

Ponosno su blistala i lica roditelja koji su još jednom istakli da je Savremena gimnazija jedinstvena škola u kojoj svaki učenik ima mogućnost da razvija svoje osobine i sklonosti.

Maturanti su izrazili svoje zadovoljstvo zbog izbora Savremene gimnazije za svoje školovanje, kao i zbog prilike da uče od divnih profesora koji su im pomogli da otkriju i razviju svoje talente.

Čestitamo maturantima i želimo im uspešnu budućnost!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.