Savremena gimnazija pobednik turnira u malom fudbalu

Ekipa Savremene gimnazije osvojila je turnir u malom fudbalu održan u četvrtak, 23.12. 2021. godine. Na turniru su učestvovale 4 privatne škole sa teritorije Beograda. Našu ekipu činili su: Stevan Plavšić, kapiten Jovan Radmilović, Aleksandar Savić, Stefan Sarić, Stefan Savić, Filip Anđelković, Leon Ilijev, Adriano Đogani, Vasilije Trajković, Andrej Stamenković.

Savremeni gimnazijalci na putu do trijumfa

U polufinalu savremeni gimnazijalci bili su više nego uspešni: u prvoj utakmici sastali su se sa privatnom gimnazijom „Milutin Milanković” i odneli ubedljivu pobedu sa 4:0. Posle drugog polufinala i utakmice za treće mesto usledilo je veliko finale, gde su se sastali sa učenicima škole „Kosta Cukić”. Ovo je bila prava utakmica dostojna finala u kojoj su golovima Stefana Sarića i Filipa Anđelkovića učenici Savremene pobedili sa 2:1 i tako osvojili ovaj turnir!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.