Još jedan tradicionalni novogodišnji humanitarni bazar u Savremenoj

U ponedeljak i utorak, 27. i 28. decembra, u Savremenoj gimnaziji održan je još jedan tradicionalni novogodišnji humanitarni bazar. Na štandovima su se našle rukotvorine koje su učenici, zajedno sa profesorima, vredno pripremali u proteklih mesec dana.

Bazar upotpunjen savremenom eko-kozmetikom

Pored tradicionalne ponude bazara – novogodišnjih ukrasa za jelku, stonih i dekorativnih sveća – u ponudi su se našle pamučne maske oslikane bojama za tekstil, magneti oslikani akrilnim bojama, držači za papir. Takođe, mogli ste kupiti i prirodne kozmetičke proizvode poput šumećih kupki, aromaterapijskih sapuna, mirišljavih soli za kupanje. Proizvode su kreirale učenice druge godine u okviru projekta „Savremena eko-kozmetika”.

Savremena gimnazija uvek podržava humanost

Praznična atmosfera ispunila je školske hodnike, a naši gimnazijalci su se našli u ulozi i prodavaca i kupaca. Sav novac koji je sakupljen biće usmeren u humanitarne svrhe.

Ako je suditi po danu, pred nama je vesela i uspešna nova 2022. godina. Veliko bravo za plemenite gimnazijalce!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.