Svečana dodela diploma četvrtoj uspešnoj generaciji savremenih maturanata

Savremena gimnazija je sa ponosom ispratila još jednu generaciju maturanata. U njihovu čast organizovana je svečanost 16. 6, na kojoj su dodeljene diplome i uručene nagrade u punoj sali hotela „Hajat”.

Učenici su pohvaljeni i nagrađeni ne samo za odličan uspeh već i za trud, rad, zalaganje i učešće na takmičenjima u državi, ali i u regionu. Savremeni gimnazijalci su uživali u divnoj atmosferi i inspirativnim prilozima, uz prezentaciju individualnih i kolektivnih dostignuća.

Posebno je bio dirljiv govor Minje Ćirića, učenika odeljenja IV6, koji je sa emocijama govorio o godinama provedenim sa svojim drugovima i drugaricama i pripremama za brojna takmičenja, kao i učešćima i trijumfima na njima.

Ispraćaj u život i nove pobede

Savremeni maturanti i njihovi roditelji su i ovom prilikom istakli da su prezadovoljni svime što im je Savremena pružila tokom školovanja, a savremene odeljenjske starešine da su ponosne na dostignuća i trud učenika i uverene da je pred njima veoma uspešna budućnost.

Na kraju školske godine učenici su se slikali u svečanim togama. Slike odeljenja možete da preuzmete na sledećem linku.

Svim maturantima želimo puno uspeha u daljim akademskim i profesionalnim koracima!

Više fotografija svečane dodele diploma pogledajte u galeriji.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.