LINKgroup donirao opremu Osnovnoj školi „Bora Stanković”, Tibužde

U okviru programa „LINK kidZ & Youth Without Borders Community Club”, LINK Educational Alliance je potpisala „Protokol o saradnji” sa Osnovnom školom „Bora Stanković” iz Tibužda, kod Vranja. Na osnovu protokola, LINKGroup je đacima i nastavnicima škole donirao IT opremu i vredan nameštaj, koji će, verujemo, doprineti kvalitetnijoj realizaciji nastave i prijatnijem boravku dece i nastavnika u školi.

Takođe, nastavnicima škole „Bora Stanković” omogućen je pristup seminarima u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje, čime promovišemo vrednosti saradništva, pomažemo razvoj nastavnog kadra i obogaćujemo bazu stručnjaka iz oblasti obrazovanja.

LINKGroup

LINKgroup kao društveno odgovorna kompanija podstiče održivi razvoj

Zorana Bodiroga, direktorka K–12 škola, susrela se sa Dejanom Janjićem, direktorom ove osnovne škole, kao i sa njenim nastavnicima i đacima, i u prijatnom druženju razgovarala o izazovima sa kojima se njihova škola susreće, aktivnostima koje mogu biti deo zajedničkih budućih saradnji, idejama, predlozima i budućnosti škole.

Ovakvim gestom LINKgroup kao društveno odgovorna kompanija podstiče održivi razvoj, nesebično deleći svoje resurse zarad dobrobiti drugog.

Verujemo da je ovaj susret samo početak jedne lepe saradnje, a radost dece, oduševljenje i nasmejana lica potvrđuju njenu važnost.

Kako je sve proteklo, možete pogledati na fotografijama i u video-prilogu.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.