Veb-sajt LINK eSportsa je spreman za svoje prve posetioce

LINK eSports je kao udruženje već uveliko poznato, kako učenicima Savremene gimnazije, International Schoola i Srednje škole za informacione tehnologije – ITHS-a tako i studentima sa Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS-a i Fakulteta savremenih umetnosti. Oni su već imali prilike da kao ponosni članovi ovog udruženja učestvuju na raznim događajima i turnirima.

Ovim putem vas zvanično obaveštavamo da je sajt LINK eSportsa pušten u rad i da ga već sada možete posetiti na linku www.link-esports.com.

Na zvaničnom sajtu, u sekciji NEWS, možete se informisati o svim dešavanjima u kojima je učestvovalo ovo udruženje.

Izreka kaže da slika govori više od hiljadu reči, te ćete najpotpuniji utisak o atmosferi koju stvaraju LINK e-sportisti na svojim okupljanjima steći ako pogledate sekciju GALLERY, koja će redovno biti ažurirana najnovijim fotografijama.

Za prave entuzijaste e-sporta obezbedili smo i sjajnu ponudu MERCH proizvoda, u okviru koje se nalazi čak i originalan dres LINK eSportsa.

Budite u toku sa najaktuelnijim dešavanjima putem sajta, a možete se prijaviti i na njuzleter kako biste bili sigurni da ćete sva najvažnija obaveštenja dobijati na vreme.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.