Održan LINK eSports Winter Championship 2023

Nakon uspešnog turnira Belgrade Trophy, Assetto Corsa se po drugi put vraća u Beograđanku, ali u jednom novom izdanju. Pobrinuli smo se da se među stazama nađu one najuzbudljivije: Monza, Red Bull Ring, Silverstone, Nürburgring i Brands Hatch. LINK e-sportisti su imali priliku da 2 sata uživaju u novoj uzbudljivoj igri, ali i da osvoje vredne nagrade.

  • Prvo mesto je osvojio Ivan Stanivuković iz ITS-a, koji je dobio trofej i vaučer za kupovinu gejming opreme u vrednosti od 6.000 dinara u specijalizovanoj prodavnici.
  • Drugo mesto je osvojio Filip Selmović iz ITS-a. Kao nagradu je dobio vaučer za kupovinu gejming opreme u vrednosti od 4.000 dinara u specijalizovanoj prodavnici i vaučer za tri časa vožnje u specijalizovanoj igraonici.
  • Treće mesto je osvojio Nikola Cvetković iz ITHS-a i dobio je vaučer za tri časa vožnje u specijalizovanoj igraonici.

Detalje atmosfere možete videti na sledećem linku.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.