Pohvale savremenim gimnazijalcima za učešće na Global Study radionici „How to be a successful Entrepreneur”

Savremeni gimnazijalci prisustvovali su Global Study radionici „How to be a successful Entrepreneur”. Global Study tim obavestio je Savremenu gimnaziju da su se naši učenici posebno istakli svojim znanjem, željom za učenjem, timskim duhom i lepim ponašanjem.

Imate sve razloge da budete ponosni na svoj rad sa njima, a i na njih, poruka je Global Study tima.

Radionica je trajala dva dana i vodio ju je trener koji je sertifikaciju stekao na programu „7 Habits of Highly Effective People” autora Brajana Trejsija. Pored učešća na radionici, učenici su imali priliku da prisustvuju gostujućim predavanjima i da obiđu ceo hotel.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.