Matursko veče pete generacije savremenih maturanata

Sedam dana nakon uručenja diploma za savremene maturante je u hotelu „Hyatt Regency” organizovan maturski bal. Maturantkinje i maturanti zablistali su u svojim otmenim odevnim kombinacijama. Tokom svečanosti obratila im se direktorka škole, koja im je čestitala na uspešno završenom školovanju i poželela mnogo sreće u daljem životu i građenju karijere, podsećajući ih da su im vrata škole uvek otvorena.

Ponosni smo na naše savremene maturante!

Gimnazijalci su se uz zabavu i osmehe prisetili svih lepih zajedničkih trenutaka i u pozitivnoj atmosferi obeležili ovu, za njih posebnu, noć. Roditelji, profesori i učenici poručili su da su izuzetno srećni, zadovoljni i ponosni.

Još jednom čestitamo svim učenicima Savremene gimnazije na njihovim uspesima. Sigurni smo da je pred njima svetla budućnost i da ih uspesi tek očekuju!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.