Zapažen uspeh savremene gimnazijalke Zare Korać u golfu

Savremena gimnazijalka Zara Korać nedavno je ostvarila zapažen uspeh na Matchplay internacionalnom prvenstvu u golfu. Ovo takmičenje je specifično po tome što se igra „jedan na jedan” u konkurenciji žena, za razliku od drugih takmičenja u golfu, koja se igraju tri dana i traju po četiri sata.

Veliki uspeh za mladu golferku

Zara je uspela da se izbori za izuzetno treće mesto i osvoji pehar na ovom prvenstvu. Ovo je veliki uspeh za mladu golferku koja je svoj talenat i veštine uspela da pokaže na međunarodnom nivou. Zara trenira golf još od svoje 7. godine i aktivno učestvuje na turnirima i takmičenjima.

Želimo joj mnogo uspeha na narednim takmičenjima!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.