Školski turnir u fudbalu u Savremenoj gimnaziji

U drugoj nedelji decembra u Savremenoj gimnaziji organizovan je školski turnir u fudbalu.

Ove godine I i II razred birali su klupske ekipe Lige Evrope, dok su III i IV razred izabrali ekipe iz Lige šampiona. Nakon eliminacionih utakmica odigrani su finalni mečevi između I-5 i II-7, III-4 i IV-2.

Pobednici, III-4 i II-7, našli su se u finalu Superkupa. U neizvesnom meču ipak su pobedili učenici III-4. Titulu najboljeg strelca turnira poneo je učenik Andrej Stamenković iz III-4.

Čestitamo savremenim fudbalerima na postignutim rezultatima i radujemo se budućim školskim turnirima!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.