Savremeni gimnazijalci proveli zabavan sportski dan na klizalištu u Ledenoj dvorani „Pionir”

Savremeni gimnazijalci su sa svojim profesorima u četvrtak, 28. decembra, bili na klizanju u Ledenoj dvorani „Pionir”.

Smeh i zabava na ledu

Učenici su uživali dok su izvodili akrobacije na klizaljkama, a bilo je i početnika koji su se sa entuzijazmom trudili da održe ravnotežu.

Profesorka Jana Vasiljević pridružila se učenicima i pokazala izvanredne sposobnosti na ledu.

Dan je protekao u druženju i smehu, a savremeni gimnazijalci će ga pamtiti po nezaboravnom provodu i odličnoj zabavi.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.