Prezentacija Ekonomskog fakulteta u Savremenoj gimnaziji

Još jednom su učenici Savremene gimnazije prisustvovali zanimljivoj i korisnoj prezentaciji, koju su u utorak, 20. februara, održali predstavnici Ekonomskog fakulteta.

Broj programa diplomskih studija koje nudi Ekonomski fakultet je raznolik. Fakultet nudi zanimljive osnovne studije iz oblasti ekonomije, bankarstva i finansija, međunarodne ekonomije, računovodstva, menadžmenta, marketinga, statistike i kvantitativne ekonomije.

Pored toga, ovaj fakultet ima inovativan i savremen pristup studijama, a nastavni planovi i programi se stalno ažuriraju kako bi išli u korak sa globalnim promenama u obrazovnim sistemima, kao i na tržištu rada.

Savremena gimnazija tokom školovanja nastoji da učenicima omogući predstavljanje različitih studijskih programa, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Uvereni smo da će i ove godine školovanje na Ekonomskog fakultetu da nastavi jedan broj naših učenika.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.