Savremena gimnazijalka Klara Hrvanović osvaja filmsku scenu svojim novim ostvarenjem

Talentovana glumica Klara Hrvanović nedavno je imala premijeru svog novog filma, pod nazivom ,,48 sati i 1 minut”! Ovo ostvarenje reditelja Sanje Rajačić i Majkla Tajera je društveno angažovani psiho-triler koji se bavi važnom temom. U fokusu su problemi sa kojima se suočavaju roditelji kojima su deca oteta.

Radnja filma prati majku Aleksandru koja se nakon odlaska u Kanadu vraća u svoju domovinu sa ciljem da gaji dete tamo gde su njeni koreni. Međutim, njena petogodišnja kćerka biva kidnapovana. Zbog zakona o početku istrage tek nakon 48h, majka je primorana da sama krene u potragu za nestalim detetom.

Film ne samo da ukazuje na birokratske i društvene probleme sa kojima će se suočiti roditelji koji se nađu u toj situaciji, već se bavi i isticanjem važnosti otvorene komunikacije roditelja i dece, kao i porodice kao osnovne jedinice društva.

Uspešna Glumačka karijera Klare Hrvanović

Klara se već osam godina bavi glumom i ovo ostvarenje je samo poslednje u nizu njenih uspešnih pojavljivanja na filmskom platnu. Ova savremena gimnazijalka je ostvarila zapažene uloge u filmovima i serijama kao što su ,,Munje: O5!”, ,,Jedini izlaz”, ,,Tajne vinove loze”, a najviše ju je, svakako, proslavila uloga u filmu ,,Leto kada sam naučila da letim”.

Sigurni smo da je ovo samo početak njene blistave glumačke karijere i radujemo se njenim budućim uspešnim projektima!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.