Anastasija Macut osvaja nagrade na Spring Fest-u u Novom Sadu

Anastasija Macut, učenica prvog razreda Savremene gimnazije, nedavno je zasenila publiku na Spring Festu održanom u Spens hali u Novom Sadu i pritom pokazala svoj talenat i predanost modernom plesu.

Učestvujući u dva takmičarska segmenta, Anastasija je postigla izvanredne rezultate. U prvoj kategoriji, Modern Ballet Solo Youth B, osvojila je treće mesto, dok je u drugoj kategoriji, Shov Dance Group Senior, zajedno sa svojim timom, trijumfovala osvajanjem prvog mesta. Njihova izvanredna izvedba na Gala večeri ih je čak dovela do osvajanja drugog mesta, što predstavlja veliki uspeh za njihovu grupu.


Sada, Anastasija se sprema za nove izazove, jer uskoro putuje u Budimpeštu. Uzbuđena je zbog prilike da se takmiči na novom mestu i nada se da će poneti sa sobom nezaboravne uspomene koje će je pratiti do kraja života.

Ovi uspesi ne samo da svedoče o talentu Anastasije i njenog tima, već i o njihovoj posvećenosti i upornosti u ostvarivanju svojih ciljeva u svetu plesa. Anastasija inspiriše svojom strašću i predstavlja primer izvanrednog dostignuća u lokalnoj plesnoj zajednici.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.