Anđela Arambašić sjajno predstavila Savremenu gimnaziju na Republičkom takmičenju iz književnosti

Učenica trećeg razreda Savremene gimnazije, Anđela Arambašić, zasijala je na nedavno održanom Republičkom takmičenju iz književnosti u Sremskim Karlovcima. Iako joj je plasman izmakao za jedan bod, Anđela je ostavila neizbrisiv utisak svojim izuzetnim znanjem i fantastičnom prezentacijom.


Njen trud, predanost i izvanredno znanje su pokazali da Anđela zaslužuje mesto među najboljima u celoj zemlji koji se takmiče na Književnoj olimpijadi. Kao priznanje za svoj dosadašnji uspeh, Anđela će imati direktni prolaz na Gradsko takmičenje naredne godine, što će joj pružiti novu priliku da se bori za jedno od prva tri mesta.

Savremena gimnazija s ponosom čestita Anđeli na izvanrednom dostignuću i s nestrpljenjem iščekuje njen sledeći korak ka još većim visinama. Svi mi stojimo uz Anđelu i sa velikim entuzijazmom navijamo za nju u budućim izazovima!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.