Svečana dodela diploma za šestu generaciju maturanata Savremene Gimnazije

Savremena gimnazija je u sredu, 19. juna, organizovala svečanu ceremoniju dodele diploma za šestu generaciju svojih maturanata. Ovaj značajni događaj održan je u prestižnoj operi i teatru Madlenianum, uz prisustvo porodice, prijatelja, profesora i ostalih članova školske zajednice.

Ponos i emocije na svečanoj dodeli

Na svečanosti su maturanti ponosno primili diplome, dok su roditelji i nastavnici s ponosom pratili postignuća mladih akademaca. Odeljenjske starešine su istakle izuzetne uspehe učenika tokom školovanja i izrazile veru u njihov svetlu budućnost.

Posebno priznanje za učenika generacije ove godine pripalo je Lari Veselinović iz odeljenja IV-1, koja je svojim trudom i zalaganjem zaslužila ovu čast. Lara je tokom školovanja Savremenu gimnaziju predstavljala u najboljem svetlu svojom posvećenošću, zrelošću, konstantnošću u rezultatima i timskim duhom.

Maturanti su pozirali za zajedničke fotografije u svečanim togama, obeležavajući kraj jednog poglavlja i početak novog. Ceremonija je bila ispunjena osmesima, radošću i ponosom, dok su maturanti, zajedno sa svojim najbližima, uživali u svečanoj atmosferi. Želimo svim maturantima mnogo uspeha u daljem obrazovanju i profesionalnoj karijeri!

Dodatne fotografije sa svečane dodele diploma možete pogledati u našoj galeriji.

 

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.