Uspehu učenice Anastasije Macut na takmičenju „5678 Showtime”

Takmičenje „5678 Showtime” održano je 11. maja 2024. godine u Budimpešti. Ovo prestižno takmičenje okuplja najbolje plesne škole i plesače iz različitih delova sveta, uključujući stilove poput baleta, džez plesa, lirikala, akro plesa i mnoge druge. Cilj takmičenja je promovisanje izvrsnosti i raznolikosti u plesu, kao i podsticanje kreativnosti, individualnosti i umetničkog izraza među učesnicima.
„5678 Showtime” je poznat po tome što pruža platformu za mlade talente da pokažu svoje veštine na međunarodnom nivou, istovremeno se fokusirajući na zabavu kao ključni element takmičenja. Ovo takmičenje naglasak stavlja ne samo na osvajanje nagrada, već i na učenje i uživanje u plesu.

Anastasijin sjajan performans u kategoriji „Contemporary dance solo youth”

Posebno želimo da istaknemo našu učenicu prvog razreda, Anastasiju Macut, koja je na ovom takmičenju postigla izvanredne rezultate u kategoriji „contemporary dance solo youth”. Čestitamo Anastasiji na sjajnim postignućima i iščekujemo vesti o njenim budućim uspešnim nastupima na narednim takmičenjima.
Još jednom, čestitamo Anastasiji i svim učenicima na njihovom trudu i postignutim rezultatima. Nastavite da sledite svoje snove i verujemo da će sledeća takmičenja doneti još više radosti i uspeha.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.