Spektakularno matursko veče desete generacije Savremenih maturanata

Savremena gimnazija je proslavila matursko veče desete generacije maturanata, priredivši nezaboravan događaj u prestižnom Hotelu Hyatt Regency Belgrade, koji je za ovu posebnu priliku bio dekorisan sa stilom i elegancijom.

Veče za pamćenje

Veče je započelo dolaskom maturanata u glamuroznim toaletama i svečanim odelima. Njihovi osmesi, radost i ponos bili su vidljivi dok su ih roditelji i prijatelji ispratili na ovu posebnu noć.

Tokom večeri, maturanti su uživali u pažljivo odabranoj muzici, ukusnom keteringu i veselim plesnim ritmovima. Uz pesmu i ples, proveli su nezaboravne trenutke slaveći kraj svog srednjoškolskog obrazovanja.

Matursko veče, učenici Savremene gimnazije proslavili su zajedno sa maturantima iz International School i ITHS-a. Cela generacija se sjajno uklopila i nastala su neka nova prijateljstva zajedno sa mnoštvom uspomena za pamćenje. 

Kraj školovanja u Savremenoj gimnaziji i novi početak

Nakon jedne zahtevne, ali izuzetno uspešne školske godine, matursko veče je na najlepši način zaokružilo celinu četvorogodišnjeg obrazovanja u Savremenoj gimnaziji. Maturanti su sa osmehom na licu i nadom u srcu krenuli u nove životne izazove. Savremena gimnazija je ponosna na postignuća svojih maturanata i sigurni smo da ih sve čeka svetla budućnost ispunjena uspehom.

Čestitamo svim maturantima i želimo im mnogo sreće i uspeha u daljim životnim poduhvatima!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.