Savremeni stipendisti ČESTITAMO!

Savremena gimnazija je protekle nedelje imala predivan, ali nimalo lak zadatak. Izabrali smo naše sjajne Savremene stipendiste.

Kao što smo i očekivali, interesovanje za stipendije Savremene Kembridž gimnazije bilo je veliko, što je komisiji dodatno otežalo izbor. Više desetina prijavljenih mladih ljudi zadivilo nas je svojim razmišljanjem i dosadašnjim postignućima i potvrdilo veru u nove generacije, prave vrednosti i sve ono čemu težimo u našoj školi.

Vispreni, svestrani, inteligentni, obrazovani, nasmejani, zreli, prepametni, vredni i sa odličnim rezultatima na mnogim poljima… pravi su ponos svoje generacije.

Njihova želja da budu deo Savremene gimnazije, da uče na moderan i drugačiji način, da stvaraju uz nove tehnologije, postižu uspehe i promene svet samo nam je još jedna potvrda toga da smo na pravom putu. Naša deca žele i zaslužuju više i konačno ćemo, u Savremenoj gimnaziji, to i da im omogućimo.

Ovom prilikom se svima zahvaljujemo na prijavama i čestitamo na uspesima, zalaganju i rezultatima. Samo tako nastavite!

Zadovoljstvo nam je što smo vas upoznali i što ćemo moći da vas nagradimo.

Sigurni smo da je ovo tek početak i da vreme za vaše uspehe tek dolazi. A mi smo tu da vam na tom putu pomognemo, podržimo vaše talente i razvijemo ih do granica za koje niste ni pomislili da postoje. Biće nam zadovoljstvo!

ČESTITAMO!

Predstavljamo vam stipendiste Savremene gimnazije 2015:


Još jednom sve čestitke i jedva čekamo septembar!

 

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.