Roditelji će dobijajti SMS obaveštenja o prisustvu učenika na nastavi

Roditeljima učenika Savremene gimnazije, od kraja oktobra na raspolaganju je još jedna veoma važna i korisna pogodnost: svakodnevno će im stizati SMS obaveštenja o prisustvu njihove dece na časovima.

Ovaj SMS servis će još neko vreme biti u probnoj, BETA fazi, i zato molimo sve roditelje za razumevanje.

Kako izleda SMS obaveštavanje?

Svakoga dana, već na početku prvog školskog časa, roditelji će dobijati obaveštenja putem SMS poruka o tome da li je njihovo dete stiglo u školu i da li je prisutno na času.

Svaki put kada se desi neka promena, na primer, ukoliko je učenik prisutan na jednom času, a na sledećem nije, i obrnuto, roditeljima će stići SMS obaveštenje o tome. Poruke će stizati 5 minuta nakon što profesor evidentira prisustvo učenika na nastavi.

RodireljiSMS2

Zahvaljujući ovom jedinstvenom servisu, koji smo kreirali kako bismo doprineli još boljoj komunikaciji i većoj transparentnosti između roditelja i škole, roditelji će u svakom trenutku znati da li je učenik na vreme stigao u školu, da li je redovan na nastavi i kojim je tačno časovima prisustvovao.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.