Brisanje korisničkog profila na Savremena Gimnazija mobilnoj aplikaciji

Uz Savremena Gimnazija mobilnu aplikaciju imate mogućnost da, preko telefona ili tablet uređaja, pristupite jedinstvenoj e-Learning platformi za učenje na daljinu. Zahvaljujući tome, materijali za učenje i prilika za proveru znanja su vam dostupni gde god da se nalazite – u bilo kom gradu, na bilo kom mestu.

Ipak, ukoliko želite da izbrišete svoj korisnički profil sa Savremena Gimnazija aplikacije, to možete učiniti u svega nekoliko koraka. Pratite sledeće instrukcije:

  1. Ulogujte se na svoj profil na Savremena Gimnazija aplikaciji.
  2. Otvorite glavni meni tako što ćete kliknuti na tri bele linije koje se nalaze u gornjem levom uglu ekrana.
  3. Kliknite na pretposlednju opciju, na kojoj piše „Izbriši nalog”.
  4. Kada to učinite, otvoriće se prozor sa pitanjem da li potvrđujete da želite da obrišete svoj nalog.
  5. Ukoliko odgovorite potvrdno, bićete izlogovani iz aplikacije i vaš nalog će biti obrisan.
  6. Uspešno ste obrisali svoj nalog.
Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.