UČITE PREKO INTERNETA

Učenje na daljinu - nikad bliže!

Zahvaljujući specijalno razvijenoj DL (DistanceLearning) platformi za učenje na daljinu, OKschool vam daje mogućnost da završite kurseve iz oblasti IT-a, poslovanja, administracije, projektovanja, dizajna, engleskog jezika i mnogih drugih - ONLINE!

Završite željeni kurs od svoje kuće ili bilo kog dela sveta. Sve što vam je potrebno je internet!

Platforma za učenje na daljinu vam omogućava da steknete nova znanja i veštine preko svog računara, kao i da neograničen broj puta prođete kroz predavanja, nastavne materijale, zadatke i vežbe. Gde god da se nalazite, sada možete da završite bilo koji kurs, online, i da steknete znanja, veštine i sertifikate koji će vam doneti dobro plaćen posao i napredak u karijeri!

Najbolje je da se u to uverite sami. Zato prvi online kurs završite BESPLATNO. Saznajte više!

OK School

Pratite predavanja gde god da ste!

U zavisnosti od kursa i programa koji odaberete, deo nastave obavljaju naši predavači uživo i vi ih možete pratiti u našim savremeno opremljenim učionicama ili putem live stream-a. Dakle, imate sve mogućnosti, kao da ste u učionici! Možete da pratite predavanja uživo i da postavljate pitanja. Bićete uvek prisutni, ma gde da se nalazite!

Savremenim metodama do najprofitabilnijih znanja i veština

Uz priznatu i licenciranu tehniku Arhitektura saznanja™ koja se primenjuje na tradicionalnim predavanjima u učionici i uz punu podršku platforme za učenje na daljinu, nijedan detalj neće ostati nerazjašnjen i predavanje određene oblasti neće biti završeno dok vi ne budete sigurni da ste sve naučili.

Učenje na daljinu nikada nije bilo bliže!

Počnite odmah!

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.