Open day: Nagradite najbolje osmake posetom Savremenoj gimnaziji

Izaberite 20 najboljih učenika 8. razreda i priredite im nezaboravno iskustvo tokom posete Open day-u Savremene gimnazije. Tada će vaši moći da dožive školski dan savremenog gimnazijalca i steknu uvid u kreativno učenje tokom tri interdisciplinarna časa, isprobavajući brojne interaktivne uređaje dostupne u Intelligent Classroom okruženju.

Uzbudljivu školsku avanturu upotpuniće zabavna vožnja školskim autobusom, prvim i jedinim u Srbiji, koji je iznutra opremljen najnovijim tehnološkim spravicama.

Postani savremeni gimnazijalac na jedan dan i prosetaj moderno opremljenim učionicama

Šta će sve učenici raditi tokom posete?

Učenici koje budete izabrali da iskuse svakodnevne aktivnosti jednog savremenog gimnazijalca, moći će da se upoznaju sa Future Ready School konceptom koji podrazumeva učenje u moderno opremljenim učionicama i korišćenje najnovijih tehnologija u nastavi.

Tokom tri interdisciplinarna časa učenici će moći da:

  • razvijaju istraživački duh
  • koriste prednosti Intelligent Classroom učionica
  • isprobaju interaktivan sto, node stolice, Ipad uređaje, brojne aplikacije za učenje, smart tablu, chrombook
  • prisustvuju uzbudljivom času u savremenoj laboratoriji
  • uživaju u maštovito predstavljenim lekcijama
  • otkriju zabavnu stranu edukacije
  • druže se i učestvuju u interesantnim diskusijama

Na kraju dana, učenici će moći da se opuste u amfiteatru uz film i druženje sa našim koordinatorima saradnje i pedagogom.

Nezaboravna vožnja savremenim školskim autobusomNezaboravna vožnja školskim autobusom

Kako bi od samog starta uživali u poseti Savremenoj gimnaziji, za vaše najuspešnije školarce organizovali smo prevoz našim, brendiranim školskim autobusom, specijalno opremljenim naprednom tehnološkom opremom.

Tako će vaši đaci, tokom komforne vožnje gradom, moći da se zabave uz inovativne uređaje, prate različite interesantne sadržaje na centralnom ekranu u autobusu i sa ozvučenja, koriste USB punjače i isprobaju još interaktivnih funkcija savremenog školskog autobusa.

Zašto je Savremena gimnazija drugačija?

Savremena gimnazija predstavlja jedinu Future Ready školu u regionu, što podrazumeva da njeni učenici pohađaju nastavu u moderno opremljenim učionicama i prate časove koristeći najnovije tehnologije poput tablet uređaja, interaktivnih tabli, aplikacija itd.

Kreativni i interdisciplinarni pristup nastavi omogućava učenicima da steknu praktična i konkretno primenljiva znanja i veštine.  U Savremenoj gimnaziji nastava je bilingvalna, a učenici mogu da izaberu školovanje na jednom od tri programa: Nacionalni, Kombinovani i Kembridž. Učeći na jednom od ovih programa učenici se na najuspešniji način pripremaju se za nastavak školovanja na najboljim univerzitetima širom sveta.

Kako da se prijavite?

Sve što je potrebno kako biste svojim najboljim đacima obezbedili uzbudljivu avanturu u Savremenoj gimnaziji jeste da popunite prijavu. Nakon poslatog zahteva, kontaktiraće vas naš školski predstavnik i dogovoriti se sa vama o najadekvatnijem terminu za vašu posetu. Za sve nedoumice i dodatne informacije, možete pozvati na telefon: 011 4011 220.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.