Predstava Oprosti mi, Katrin

Autorska predstava savremenih gimnazijalaca Oprosti mi, Katrin na repertoaru je u četvrtak, 28. januara od 19 časova u dvorani Dečijeg kulturnog centra, Takovska 8.

Svi zainteresovani osnovci svoje mesto su mogli lako rezervisati popunjavanjem prijave. Ulaz je bio besplatan za ovu urnebesnu i nezaboravnu komediju.

Uzbudljiva priča o ljubavi srednjoškolaca

Kako izgleda kada iznenada planu ljubavne varnice između dvoje gimnazijalaca i koji sve problemi tada iskrsnu? Kako se srednjoškolci bore sa ovim slatkim mukama i kakvu ulogu u svemu tome imaju školski drugari i profesori? Saznajte da li se naš ljubavni par, Katrin i Đorđe, izborio za svoju ljubav?

Pogledajte delić ove predstave koju su sa mnogo truda i rada pripremili talentovani učenici Savremene gimnazije.

 

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.