Prelazak sa drugih škola u Savremenu gimnaziju

Prelazak sa drugih škola nikada jednostavniji! Svim učenicima koji su pohađali 1. ili 2. razred neke srednje škole, a žele da nastave školovanje u Savremenoj gimnaziji, omogućen je upis i nastavak školovanja.

Maksimalno pojednostavljena procedura prelaska u Savremenu gimnaziju sa drugih škola!

Kako da upišete Savremenu gimnaziju u 2 koraka?

Prelazak sa drugih škola - 1. korak

Izaberite program:

Nacionalni program   Kombinovani program  Kembridž program

Gde da se prijavim?

Na ovom linku popunite i pošaljite Vašu prijavu ili nas pozovite telefonom na +381 (0)11 4011 220 radnim danima od 9 do 17 časova (internacionalni pozivi – vremenska zona za Beograd, Srbiju je GMT + 01:00). Posle Vaše prijave, razgovaraćete sa našim savetnikom za upis.

Prelazak sa drugih škola - 2. korak

Stručni tim će kontaktirati roditelje i razgovarati o njihovom detetu, zajedničkim očekivanjima i svime onim što čeka učenike tokom školovanja u Savremenoj gimnaziji. Takođe će naš školski psiholog razgovarati sa učenikom, utvrdiće za šta je učenik najviše zainteresovan, koje talente ima, koja su njegova interesovanja i želje.

Koja dokumenta su potrebna za upis u Savremenu gimnaziju?

  • izvod iz matične knjige rođenih
  • svedočanstvo o završenom prethodnom razredu srednje škole
  • lekarsko uverenje
  • potpisan ugovor o školovanju
  • potvrda o izmerenju prve rate

 

 

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.