Prestižno Cambridge onlajn-školovanje odsad i za učenike Nacionalnog programa

Savremena gimnazija je odlučila da svojim učenicima koji se školuju po Nacionalnom programu omogući da steknu internacionalna i svetski priznata Cambridge znanja i zvanja.

Za samo 50 evra mesečno vaše dete dobija mogućnost da, pored redovnog programa, pohađa i internacionalno priznate Cambridge kurseve putem DL platforme, koji su dostupni samo u okviru Kombinovanog programa.

Kome je namenjen onlajn Cambridge kurs?

Mogućnost da pohađaju internacionalne Cambridge kurseve imaju učenici Nacionalnog programa u Savremenoj gimnaziji upisani od školske 2021/2022. godine.

Kako to izgleda?

Učenici koji su od školske 2021/2022. upisali Nacionalni program sada imaju mogućnost da, pored redovnog školovanja, prate i Cambridge kurseve putem Distance Learning platforme. Učenike očekuju vredni Cambridge kursevi koje pohađaju njihovi vršnjaci sa Kombinovanog programa i kompletna podrška tokom školovanja.

Šta sve dobijate?

1) Pristup Cambridge kursevima po znatno nižim cenama i mogućnost onlajn-školovanja

2) Izbor 4 onlajn-kursa

 • Global Perspectives – sticanje globalnih znanja i veština iz hemije, biologije, geografije, istorije, savremenih međunarodnih odnosa i ekonomije i njihova primena u rešavanju konkretnih zadataka i realnih životnih situacija;
 • English – napredni nivo znanja engleskog jezika priznat od univerziteta i poslodavaca širom sveta; 
 • 2 kursa po izboru: Biology, History, Geography, Business, ICT, Physics.

3) Bogate audio, video i tekstualne materijale, testove i zadatke

4) Onlajn-pristup predavanjima nastavnika sa bogatim iskustvom u pripremi učenika za Cambridge ispite

5) Mentorsku podršku: redovne grupne nedeljne onlajn-konsultacije sa predmetnim nastavnikom u trajanju od 30 min.

6) Besplatnu prvu prijavu za polaganje ispita u junskom roku u III i IV razredu za AS/A level

7) Individualne konsultacije sa predmetnim nastavnikom 

8) Potvrdu o odslušanim kursevima, uz izveštaj o uspehu

JEDINSTVENA PRILIKA – neka vaše dete stekne Cambridge sertifikaciju učeći od kuće

Učenici koji žele da steknu Cambridge sertifikaciju imaće mogućnost da u prostorijama Savremene gimnazije polažu ispite i tako steknu prestižnu, svetski priznatu diplomu koja im otvara vrata svetskih univerziteta.

Prednosti učenja putem onlajn-platforme

Interaktivna LINK Distance Learning platforma kreirana je po visokim standardima učenja na daljinu, propisanim od pet vodećih svetskih univerziteta, među kojima se posebno ističe Cambridge. Zbog toga je učenje putem ove platforme sjajan način za sticanje internacionalnih Cambridge znanja i veština.

DL platforma predstavlja revoluciju u učenju jer omogućava učeniku da znanja nosi sa sobom. Naime, DL platformi je moguće pristupiti putem specijalno kreirane iOS i Android aplikacije, laptopa ili računara. Učenje više nije ograničeno samo na učionicu, već postaje širom dostupno.

Osim toga, ova platforma je jednostavna za upotrebu, a odlikuju je interaktivnost i potpuno prilagođavanje korisniku. Zahvaljujući tome, učenik ima sve prednosti tradicionalne nastave sa bilo kog mesta:

 • dostupnost 24/7;
 • jednostavna upotreba;
 • prilagođena korisniku;
 • interaktivne video lekcije;
 • bogati video, audio i tekstualni materijali;
 • testovi provere napretka;
 • redovne konsultacije sa nastavnicima;
 • komunikacija sa drugovima putem Edu Walla;
 • mogućnost neograničenog gledanja lekcija;
 • dostupnost putem računara, laptopa, Android i iOS aplikacija.

Kako uklopiti Cambridge kurseve u redovne obaveze?

Cambridge kurseve učenici prate preko interaktivne DL platforme u vreme kada njima odgovara. To znači sledeće: fleksibilno učenje koje se sa lakoćom uklapa u postojeće obaveze koje učenik ima. Ovakav način sticanja internacionalnih Cambridge znanja posebno je pogodan za sve učenike koji, pored škole, imaju brojne dodatne aktivnosti, poput sporta i muzike.

Naime, za uspešno kompletiranje Cambridge kurseva dovoljno je izdvojiti svega 30 minuta dnevno po predmetu. Zahvaljujući multiplatformskoj dostupnosti ove aplikacije, učenik znanja usvaja u prevozu do škole, na putu ka treningu, na letovanju ili zimovanju. Drugim rečima, Cambridge obrazovanje dostupno je učenicima putem samo jednog klika.

Raspored vašeg deteta neće biti preopterećen, a ono će sticati vredna internacionalna znanja i priznanja.

Zašto je DL Cambridge pravi izbor za vaše dete?

Pored znanja i veština koje se stiču na nacionalnom programu učenici na ovaj način stiču i vredna internacionalna znanja koja su cenjena širom sveta. Osim toga ovo je jedinstvena prilika da vaše dete pored nacionalne diplome, stekne i internacionalnu Cambridge diplomu koja mu otvara vrata najboljih svetskih univerziteta. 

Zahvaljujući mogućnostima DL platforme vaše dete na fleksibilan način koji se prilagođava njegovim obavezama ima priliku da kombinuje nacionalno i Cambrdige obrazovanje. A učenici koji kombinuju nacionalno i Cambridge obrazovanje dokazano postižu najbolje rezultate:

 • Razvoj kompetencija: 90% učenika je izjavilo da je uz dodatne Cambridge programe steklo nove veštine.
 • Bolje znanje engleskog jezika: 89,2% smatra da na ovaj način poseduje bolje znanje engleskog jezika.
 • Unapređenje globalnih veština: više od 50% učenika smatra da je, zahvaljujući Cambridge kursevima, unapredilo sledeće veštine: 1) sposobnost objašnjavanja pojava i pojmova svojim rečima; 2) sposobnost argumentovanog iznošenja stavova; 3) sposobnost samostalnog pretraživanja potrebnih podataka.

Obezbedite svom detetu prestižnu Cambridge sertifikaciju, i to onlajn

Ukoliko želite da svom detetu, pored nacionalnog školovanja u najmodernijoj gimnaziji u regionu, obezbedite i internacionalno priznato Cambridge obrazovanje po najpovoljnijim i najfleksibilnijim uslovima, onda treba da znate da je ova ponuda vremenski ograničena.

Ponuda je ograničena i važi samo za prijave do 31. jula
Program Cena 12 rata Puna cena
Cambridge onlajn 590 godišnje 50 mesečno 890 godišnje

* Sve cene su navedene u evrima.

Takođe, kako bi svaki učenik imao najbolje uslove i potpunu posvećenost nastavnika, broj mesta je ograničen. Stoga požurite i obezbedite svom detetu najbolju kombinaciju nacionalnog i internacionalnog obrazovanja.

Neka se vaše dete pridruži uspešnim vršnjacima

Savremena gimnazija ide u korak sa vremenom

S obzirom na to da se trenutno obrazujem onlajn, na daljinu, Cambridge mi omogućuje da pratim nastavu i radim testove preko interneta, pomoću Distance Learning platforme.

Sve u svemu, veoma sam zadovoljan i ništa ne bih promenio u vezi sa ovakvom vrstom školovanja i samom školom. – Stefan Grzunov

Pohađam časove iz inostranstva

Savremena gimnazija je jedinstvena zato što nam pruža savremeno obrazovanje i omogućuje da pratimo nastavu čak i iz Budimpešte, pomoću onlajn-platforme. Uz laptopove, tablete, interaktivne table, snimljene časove i ostalo, učenje postaje mnogo zanimljivije i lakše. – Nikola Grzunov

Presrećan sam što sam deo Savremene gimnazije

Savremena gimnazija mi se odmah svidela zbog mogućnosti da časovi budu na engleskom jeziku i Cambridge nastave jer mi to otvara vrata ka studijama u inostranstvu. Nisam mogao ni da pretpostavim da ovakva škola postoji kod nas. Sada sam presrećan što je tako i što sam deo nje. – Jovan Popović

Dvojezična nastava kao prednost u odnosu na druge škole

Kao glavni motiv koji me je privukao da izaberem Savremenu je mogućnost dvojezične nastave kroz Cambridge predmete i to je ono što je izdvaja od drugih škola. – Milica Čortanovački

Andrej svakog dana dolazi nasmejan iz škole

Nastava u Savremenoj ide u korak sa modernom tehnologijom, profesori su odlični pedagozi i eksperti u svojim oblastima rada, a saradnja sa svim zaposlenima u školi je nesvakidašnja. Andrej svakog dana dolazi nasmejan iz škole. Nakon uvođenja vanrednog stanja, trebalo je da prođe malo vremena da se adaptiramo na život u teškim trenucima. Savremena gimnazija je sve to dočekala spremno! Nastava je fantastično organizovana, a komunikacija sa decom i roditeljima je na visokom nivou. – Biljana Perezić, Andrejeva mama

Najiskrenije, ja sam oduševljena Savremenom gimnazijom

Mom sinu je ova škola odlična priprema za sutra, za studiranje u inostranstvu. To što će moći da poboljša znanje engleskog jezika – mislim da je savršeno. – Tatjana Kavazović, Andrijina mama

Savremena gimnazija je sve što sam želela za svoje dete

Savremena gimnazija je nešto što sam uvek priželjkivala za svoje dete – škola u kojoj bi sve bilo novo, drugačije, inovativno. Mislim da je velika prednost ove škole bilingvalni, Kembridž sistem, koji im otvara dalji put za studije u Evropi i van nje, a to je bila velika želja naše porodice. – Dragana Matejić, Marijina mama

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.