Preuzmite informator

uvod u kombinovani plan i program

Prijavite se i saznajte zašto je Savremena gimnazija stvarno drugačija.

U informatoru Savremene gimnazije ćete pronaći:

  • detaljan nastavni plan i progam;
  • uslove upisa;
  • pogodnosti koje škola pruža svojim učenicima;
  • razloge zašto je Savremena gimnazija pravi izbor za vas i vaše dete;
  • znanja i veštine za uspeh u 21. veku koje će vaše dete steći tokom školovanja u Savremenoj gimnaziji;
  • vrednosti koje negujemo;
  • najsavremeniju tehnologiju kojom su opremljene naše učionice;
  • niz dodatnih usluga i aktivnosti s ciljem podrške obrazovno-vaspitnom procesu;
  • vrste podstreka za najbolje;

Nakon što popunite prijavu, stići će vam uputsva za preuzimanje informatora.

Ime:

Prezime:

Vaš e-mail:

Broj telefona:Kao bonus, dobićete i automatsku poklon-prijavu na besplatan bilten Savremene gimnazije ako se još niste prijavili.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.