Preuzmite svoj Priručnik za upis u srednju školu

Priručnik za upis u srednju školu

Priručnik za upis u srednju školu - svojevrstan vodič za upis je kreiran sa željom da maksimalno olakšamo period koji je pred Vama i Vašim detetom i omogućimo vam da zajedno ovaj stresni period upisa u srednju školu preživite bez muke.

Sigurni smo da će vam ovaj vodič koristiti. Vaš besplatan primerak možete preuzeti ovde:

Kako preživeti upis u srednju školu? (pdf)

Tu ćete pronaći brojne savete i važne informacije o tome kako da period pripreme i polaganja za upis u srednju školu prebrodite sa što manje stresa i sa što većim uspehom, i kako da donesete pravu odluku kada je odabir srednje škole u pitanju.

U ovom priručniku Vas očekuju sve važne informacije koje bi trebalo da znate pre upisa, puno korisnih saveta kako da završni ispit prođe bez problema, ali i kako da prepoznate koja srednja škola je najbolja za Vaše dete.

Priručnik za upis u srednju školu - vodič koji vam je nedostajao!

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.