PRIJAVA: Podstrek za najbolje učenike

PRIJAVA ZA STIPENDIJU

Hvala Vam što ste pokazali interesovanje za naše programe podstreka najboljim učenicima. Molimo Vas da popunite sledeći formular kako biste se prijavili.

Ime i prezime učenika

Imejl učenika ili roditelja

Broj telefona učenika ili roditelja

Program podstreka za koji konkurišete

Poruka

Dodajte u PDF, PNG ili JPG formatu:

- motivaciono pismo od maksimalno 500 reči u kome učenik argumentovano objašnjava zašto zaslužuje podstrek za najbolje

- potvrdu posebnih dostignuća (pohvale, sertifikate, diplome, medalje, članke iz novina i sl.), ne stariju od 12 (dvanaest) meseci za kadidate koji konkurišu za umanjenja „Zdravko” i „UM-etnost”.

- fotokopiju svedočanstava za peti, šesti i sedmi razred, kao i potvrdu osnovne škole o ocenama ostvarenim na kraju osmog razreda, najkasnije u roku od 2 (dva) dana od dana isteka roka za podnošenje prijava na konkurs


Unesite kod kako biste poslali prijavu.
captcha

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.